Dronken man zonder scooter verlichting liegt over identiteit

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond rond 22.45 uur is een 48-jarige man uit de gemeente Middelburg aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De 48-jarige man trok de aandacht van de surveillerende agenten omdat de scooter van de man niet was voorzien van verlichting.

- Advertentie -

Toen de man door de agenten staande werd gehouden bleek hij ook niet te beschikken over een geldig rijbewijs. Toen de man ook nog een valse naam op gaf en onder invloed van alcohol bleek te zijn, is hij meegenomen naar het politiebureau.

Na het blazen op een ademanalyse apparaat op het politiebureau kreeg de man een uitslag van 290 ug/l. Voor het rijden zonder geldig rijbewijs en het opgeven van een valse naam heeft de Middelburger een boete gekregen. De kwestie van het rijden onder invloed wordt voorgelegd aan de officier van justitie.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie ruimt apparatuur hennepkwekerij Vlissingen
Volgend artikelPolitie controleert 40 bestuurders in Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.