Man randt meisje aan in Oost-Souburg

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Dinsdagmiddag is er een meisje aangerand in Oost-Souburg. Dit laat de politie via Burgernet weten.

Volgens de politie betreft het signalement van de man: gekleed in een zwarte jurk met spijkerbroek. Heeft een ringbaard en kort zwart haar.

Volgens de politie heeft hij het meisje de bosjes ingetrokken. Mensen met tips kunnen contact opnemen met de politie via 112.

Vorig artikelWindmolen Denemarkenweg Ritthem weer stil
Volgend artikelGaslekkage bij bedrijf aan de Duitslandweg in Ritthem
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier