Politie zoekt aanrander meisje (16) uit Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Dinsdagmiddag is een jonge inwoonster uit Oost-Souburg door een onbekende man aangerand. De politie is op zoek naar getuigen.

Het incident begon rond 13.40 uur op het NS-station in Middelburg. Een onbekende man maakte vervolgens ook in de trein richting Vlissingen contact met het meisje. Hij bleef haar volgen toen zij op het station in Oost-Souburg uitstapte en via de Kanaalstraat, Paspoortstraat richting de Jumbo-supermarkt op het Oranjeplein liep. Het meisje is voortdurend door de dader lastig gevallen, ook heeft hij haar in Oost-Souburg in de bossen getrokken.

- Advertentie -

Nadat de moeder van het meisje het incident bij de politie meldde, werd direct een signalement van de dader via Burgernet verspreid. Het gaat om een getinte man met een klein gedrongen postuur, leeftijd ongeveer 30-40 jaar. Hij sprak Nederlands, had gezichtsbeharing (baard of snor) en droeg een lange jas met daaronder een spijkerbroek. Hij had zwart haar en droeg een donkerkleurige muts. De politie vermoedt dat de man vaker in Oost-Souburg komt. Naar aanleiding van het Burgernet-bericht reageerden enkele deelnemers. De politie onderzoekt deze meldingen.

De politie is een onderzoek gestart naar de aanranding en is op zoek naar getuigen. Zo wil de politie in contact komen met een meisje, die op het perron in Oost-Souburg aanwezig was, toen het 16-jarige meisje en de onbekende man uit de trein stapten. De man vroeg aan dit meisje om een pen en papier. Dit blanke meisje is ongeveer 18 jaar oud, droeg een bril, heeft bruine ogen en bruin haar met een staartje aan de zijkant.

Verder is de politie is zoek naar mensen, die het meisje met een man van 30 a 40 jaar hebben zien lopen vanaf het NS-station via de Kanaalstraat, door de Paspoortstraat richting de Jumbo-supermarkt op het Oranjeplein. Ook is de politie op zoek naar eigenaren van auto’s met een dashboardcamera, die tussen 13.50 en 14.50 uur reden op de Kanaalstraat, Paspoortstraat of Oranjeplein. Hebt u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844 (zaaknummer 2016004830). Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Zie ook:

– Man randt meisje aan in Oost-Souburg (5 januari 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelGaslekkage bij bedrijf aan de Duitslandweg in Ritthem
Volgend artikelGewonde bij ongeval Sloeweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.