Gewonde bij ongeval Sloeweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond omstreeks 17.20 uur heeft er op de Sloeweg net voor de afslag Weyevliet/Westerzicht een ongeval plaatsgevonden.

Even voor half 6 vond het ongeval plaats op de Sloeweg net voor de afslag Weyevliet/Westerzicht. Vier auto’s waren betrokken bij het ongeval, twee van de vier auto’s waren dusdanig beschadigd dat een bergingsbedrijf de twee voertuigen moest bergen omdat deze niet verder konden rijden.

- Advertentie -

Een persoon raakte door het ongeval gewond. Hij of zij is met onbekend letsel in een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie had de rechterrijbaan van de Sloeweg tijdelijk afgesloten zodat ambulancepersoneel en later ook het bergingsbedrijf hun werk konden doen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt aanrander meisje (16) uit Oost-Souburg
Volgend artikelVrouw (50) vermist uit Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.