Middelbrand in leegstaande woning Oost-Souburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zaterdagavond laat is de brandweer uitgerukt voor een middelbrand in een leegstaande woning aan de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg.

Rond 23.40 uur werd de brand gemeld en werd de brandweer van Arnemuiden samen met de ladderwagen van Middelburg en de waterwagen van Souburg ter plaatse gestuurd omdat de andere dichtstbijzijnde posten bezig waren met de grote brand aan de Edisonweg.

- Advertentie -

Even voor middernacht werd er opgeschaald naar middelbrand en werd er een voertuig vanaf de grote brand met spoed naar Oost-Souburg gestuurd. Nadat de deur werd open gezaagd hebben brandweerlieden de brand geblust. Na ongeveer 45 minuten konden ze terugkeren naar de post.

Wat er heeft gebrand en hoe de brand is ontstaan is onbekend. Mogelijk werd de brand aangestoken.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote brand in loods Vlissingen
Volgend artikelPolitie: Brand in loods Edisonweg niet aangestoken
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).