Persoon overleden na incident Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagmiddag zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een melding van een zwaargewonde persoon aan de Van Raaltestraat in Vlissingen. Volgens de politie gaat het vrijwel zeker om zelfdoding.

Rond 12.30 uur kwam er een melding binnen dat er een zwaargewonde persoon zou zijn aangetroffen nabij de kruising Gerbrandystraat – Van Hogendorpweg. Meteen werden er twee ambulances, de Nijmeegse traumahelikopter en twee brandweervoertuigen waaronder een hulpverleningsvoertuig ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Eenmaal ter plaatse heeft het ambulancepersoneel geprobeerd de man te stabiliseren maar deze hulp mocht niet baten. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek en wacht nu op Forensische Opsporing. De brandweer heeft schermen geplaatst. De persoon is waarschijnlijk van de flat gesprongen. Volgens de politie zelf gaat het hoogstwaarschijnlijk om zelfdoding.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI geeft code geel af vanwege gladheid
Volgend artikelPolitie controleert 24 brom- en snorfietsen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).