Politie controleert 24 brom- en snorfietsen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag in de gemeente Vlissingen op twee verschillende locaties een bromfietscontrole gehouden. Bij deze controles werd samengewerkt met het verkeersteam.

In het kader van het landelijke project ‘Brom Effe Normaal’ werden brom- en snorfietsen gecontroleerd. De politie controleerde de brom- en snorfietsen op technische eisen. Ook werd de rollenbank gebruikt om de snelheid te meten. Niet alleen de rijwielen maar ook de bestuurders werden onder de loep genomen.

- Advertentie -

Bij de twee controles werden 24 brom- en snorfietsen gecontroleerd waarvan 11 niet voldeden aan de gestelde eisen. De bestuurders hiervan kregen te horen dat hun voertuigen opnieuw RDW gekeurd moet worden, tot die tijd mogen ze niet meer rijden.

Verder bekeurde de politie vier mensen voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

- Advertentie -
Vorig artikelPersoon overleden na incident Vlissingen
Volgend artikelPolitie krijgt veel meldingen van gladheid op Zeeuwse wegen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.