Politie controleert 24 brom- en snorfietsen

© Foto: Pixabay

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag in de gemeente Vlissingen op twee verschillende locaties een bromfietscontrole gehouden. Bij deze controles werd samengewerkt met het verkeersteam.

In het kader van het landelijke project ‘Brom Effe Normaal’ werden brom- en snorfietsen gecontroleerd. De politie controleerde de brom- en snorfietsen op technische eisen. Ook werd de rollenbank gebruikt om de snelheid te meten. Niet alleen de rijwielen maar ook de bestuurders werden onder de loep genomen.

Bij de twee controles werden 24 brom- en snorfietsen gecontroleerd waarvan 11 niet voldeden aan de gestelde eisen. De bestuurders hiervan kregen te horen dat hun voertuigen opnieuw RDW gekeurd moet worden, tot die tijd mogen ze niet meer rijden.

Verder bekeurde de politie vier mensen voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

Vorig artikelPersoon overleden na incident Vlissingen
Volgend artikelPolitie krijgt veel meldingen van gladheid op Zeeuwse wegen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier