Politie controleert 24 brom- en snorfietsen

0

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag in de gemeente Vlissingen op twee verschillende locaties een bromfietscontrole gehouden. Bij deze controles werd samengewerkt met het verkeersteam.

In het kader van het landelijke project ‘Brom Effe Normaal’ werden brom- en snorfietsen gecontroleerd. De politie controleerde de brom- en snorfietsen op technische eisen. Ook werd de rollenbank gebruikt om de snelheid te meten. Niet alleen de rijwielen maar ook de bestuurders werden onder de loep genomen.

Bij de twee controles werden 24 brom- en snorfietsen gecontroleerd waarvan 11 niet voldeden aan de gestelde eisen. De bestuurders hiervan kregen te horen dat hun voertuigen opnieuw RDW gekeurd moet worden, tot die tijd mogen ze niet meer rijden.

Verder bekeurde de politie vier mensen voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier