Politie krijgt veel meldingen van gladheid op Zeeuwse wegen

VLISSINGEN – De politie kreeg vanmorgen uit heel Zeeland meldingen over gladheid op Zeeuwse wegen. Dit laat de politie via Twitter weten.

Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) heeft voor geheel Nederland code geel afgegeven vanwege de gladheid. De oorzaak van de gladde wegen zijn volgens het instituut te wijten aan de winterse buien en aan regen die op de bevroren ondergrond valt.

Volgens de verwachtingen zal de gladheid vanmiddag tijdelijk afnemen. Vanavond wordt opnieuw gewaarschuwd voor gladheid op natte weggedeelten.

Vorig artikelPolitie controleert 24 brom- en snorfietsen
Volgend artikelOngeval met gevaarlijke stof Damen Scheepsbouw
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier