Scooter raakt beschadigd na ongeval fietspad Sloeweg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanochtend zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een ongeval met letsel. Het betrof een incident met een scooter op het fietspad naast de Sloeweg ter hoogte van het tankstation Esso Macor.

Om iets voor 08.00 uur rukten meerdere politie-eenheden en een ambulanceteam uit naar de Sloeweg. Ter plaatse bleek het te gaan om een ongeval met een scooter. Vermoedelijk is de scooterrijder ten val gekomen net voor de bocht bij het tankstation.

- ADVERTENTIE -

Of er iemand is afgevoerd met de ambulance is niet bekend. De voorkant van de scooter raakte flink beschadigd en lag op straat. Een half uur na de melding was een deel van het fietspad nog steeds afgesloten.

- ADVERTENTIE -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier