Scooter raakt beschadigd na ongeval fietspad Sloeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanochtend zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een ongeval met letsel. Het betrof een incident met een scooter op het fietspad naast de Sloeweg ter hoogte van het tankstation Esso Macor.

Om iets voor 08.00 uur rukten meerdere politie-eenheden en een ambulanceteam uit naar de Sloeweg. Ter plaatse bleek het te gaan om een ongeval met een scooter. Vermoedelijk is de scooterrijder ten val gekomen net voor de bocht bij het tankstation.

- Advertentie -

Of er iemand is afgevoerd met de ambulance is niet bekend. De voorkant van de scooter raakte flink beschadigd en lag op straat. Een half uur na de melding was een deel van het fietspad nog steeds afgesloten.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt “vuurwapengevaarlijke man”
Volgend artikelBekeuringen bij controle Veerhavenweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.