Bekeuringen bij controle Veerhavenweg Vlissingen

VLISSINGEN – Donderdag hebben enkele politiestudenten en agenten van de verkeerspolitie een controle gehouden op het oude tolplein aan de Veerhavenweg.

Tijdens de controle werden automobilisten door motorrijders vanuit de wijde omgeving naar de controleplaats gebracht, waar ze door de agenten in opleiding werden gecontroleerd.

Zeven bestuurders kregen een bekeuring omdat ze hun rijbewijs niet konden laten zien. Verder werden bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een autogordel, het onjuist gebruik van de hulpkoppeling van een aanhangwagen en het onjuist gebruik van de losbreekreminrichting van een aanhangwagen.

Een bestuurder kreeg een proces-verbaal omdat de auto een gladde band had. Tot slot kreeg een man een bekeuring omdat hij reed terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. De man krijgt binnenkort een dagvaarding toegestuurd omdat zijn overtreding aan de rechter wordt voorgelegd.

Vorig artikelScooter raakt beschadigd na ongeval fietspad Sloeweg
Volgend artikelPolitie rolt hennepkwekerij met 250 stekken op
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier