Bekeuringen bij controle Veerhavenweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdag hebben enkele politiestudenten en agenten van de verkeerspolitie een controle gehouden op het oude tolplein aan de Veerhavenweg.

Tijdens de controle werden automobilisten door motorrijders vanuit de wijde omgeving naar de controleplaats gebracht, waar ze door de agenten in opleiding werden gecontroleerd.

- Advertentie -

Zeven bestuurders kregen een bekeuring omdat ze hun rijbewijs niet konden laten zien. Verder werden bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een autogordel, het onjuist gebruik van de hulpkoppeling van een aanhangwagen en het onjuist gebruik van de losbreekreminrichting van een aanhangwagen.

Een bestuurder kreeg een proces-verbaal omdat de auto een gladde band had. Tot slot kreeg een man een bekeuring omdat hij reed terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. De man krijgt binnenkort een dagvaarding toegestuurd omdat zijn overtreding aan de rechter wordt voorgelegd.

- Advertentie -
Vorig artikelScooter raakt beschadigd na ongeval fietspad Sloeweg
Volgend artikelPolitie rolt hennepkwekerij met 250 stekken op
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.