Politie rolt hennepkwekerij met 250 stekken op

VLISSINGEN – De politie trof donderdag in een woning aan de Nieuwe Bonedijkelaan een hennepkwekerij aan.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. De plantage bestond uit twee kweekruimtes waarvan ongeveer tweehonderd planten recent waren geoogst. Op zolder werden ruim 250 stekken aangetroffen.

De politie heeft in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd.

Donderdag werd niemand in de woning aangetroffen. Op vrijdagmiddag meldde zich rond 14.00 uur een 23-jarige inwoner uit Vlissingen op het politiebureau in Middelburg. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de hennepkwekerij en werd aangehouden.

Vorig artikelBekeuringen bij controle Veerhavenweg Vlissingen
Volgend artikelMan (25) slaat plaatsgenoot met hamer op hoofd
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier