Man aangehouden na ruzie in trein

- Advertentie -

ROOSENDAAL- Zaterdagmorgen is op een perron van het treinstation aan de Stationsplein een man aangehouden. Aanleiding was volgens de politie een ruzie in de trein.

De politiemeldkamer kreeg rond 08.15 uur een melding van een vechtpartij in een trein, die kwam vanuit de richting Amsterdam. Agenten gingen snel naar het station en waren juist op tijd toen de trein aankwam. Een medewerker van de Nederlandse Spoorwegen wees hen een man aan. Hij werd aangehouden. Hierbij werd gebruik gemaakt een politiehond en diens geleider.

- Advertentie -

De politie stelt een onderzoek naar het incident in. De aangehouden man is een 24-jarige inwoner uit Vlissingen. Hij werd voor verder onderzoek naar een politiebureau in Roosendaal gebracht. In de loop van de dag wordt de man gehoord. Op het politiebureau in Roosendaal deed een 21-jarige vrouw uit Vlissingen aangifte van de vechtpartij. De oorzaak van het incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (25) slaat plaatsgenoot met hamer op hoofd
Volgend artikelSchuurtje uitgebrand Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.