Man aangehouden na ruzie in trein

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

ROOSENDAAL- Zaterdagmorgen is op een perron van het treinstation aan de Stationsplein een man aangehouden. Aanleiding was volgens de politie een ruzie in de trein.

De politiemeldkamer kreeg rond 08.15 uur een melding van een vechtpartij in een trein, die kwam vanuit de richting Amsterdam. Agenten gingen snel naar het station en waren juist op tijd toen de trein aankwam. Een medewerker van de Nederlandse Spoorwegen wees hen een man aan. Hij werd aangehouden. Hierbij werd gebruik gemaakt een politiehond en diens geleider.

De politie stelt een onderzoek naar het incident in. De aangehouden man is een 24-jarige inwoner uit Vlissingen. Hij werd voor verder onderzoek naar een politiebureau in Roosendaal gebracht. In de loop van de dag wordt de man gehoord. Op het politiebureau in Roosendaal deed een 21-jarige vrouw uit Vlissingen aangifte van de vechtpartij. De oorzaak van het incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

Vorig artikelMan (25) slaat plaatsgenoot met hamer op hoofd
Volgend artikelSchuurtje uitgebrand Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier