Man (25) slaat plaatsgenoot met hamer op hoofd

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagavond laat is op de Brouwenaarstraat een man aangehouden, omdat hij in een woning aan de Badhuisstraat een man met een hamer op zijn hoofd had geslagen.

Het incident deed zich rond 23.00 uur voor. Twee mannen, die elkaar kenden, waren in de woning aan de Badhuisstraat. Vermoedelijk zonder aanleiding sloeg een van hen de ander met een hamer op zijn hoofd.

- Advertentie -

Toen de politiemeldkamer de melding kreeg, reed juist een politieauto voorbij de woning en zagen agenten een man lopen, die aan het signalement van de geweldpleger voldeed. De man vluchtte weg richting de Nieuwe Bonedijkelaan. De agenten zetten de achtervolging in en konden hem op de Brouwenaarstraat aanhouden. Deze 25-jarige inwoner uit Vlissingen werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij werd ingesloten.

Agenten ontfermden zich over het 28-jarige slachtoffer uit Vlissingen. Hij had een flink gat in zijn hoofd. De man wilde vooralsnog geen aangifte doen en wilde ook geen medische verzorging. Dit ondanks herhaaldelijk aandringen van de agenten.

De politie stelt een onderzoek naar het incident in. Zo wordt zaterdag de aangehouden man verhoord en wordt een sporenonderzoek in de woning gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie rolt hennepkwekerij met 250 stekken op
Volgend artikelMan aangehouden na ruzie in trein
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.