27 Roemenen melden zich op het politiebureau na bezorgdheid over salaris

VLISSINGEN-OOST – Woensdagavond stonden 27 Roemenen aan het hek bij het politiebureau in Vlissingen aan de Breestraat.

De mannen meldden zich bij de politie omdat ze bang waren zonder salaris teruggestuurd te worden naar Roemenië. Ze vertelden dat zij zo’n twee maanden bij een bedrijf in de haven van Vlissingen-Oost hadden gewerkt, maar nog geen loon hadden ontvangen.

Agenten hebben de afdeling vreemdelingenpolitie, identificatie en mensenhandel geïnformeerd, die een onderzoek starten. Donderdagmorgen heeft de politie reeds contact gehad met de Inspectie SZW (arbeidsinspectie), die eveneens onderzoek doen.

Vorig artikelJongen (10) weer terug na vermissing van 2 uur
Volgend artikelVlissingse wethouder beledigd, dader binnenkort voor de rechter
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier