Vlissingse wethouder beledigd, dader binnenkort voor de rechter

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is een onderzoek gestart na een belediging op Twitter. De belediging was gericht aan de Vlissingse wethouder Stroosnijder.

Afgelopen januari werd de wethouder via Twitter beledigd, hij deed hiervan op 19 januari 2016 aangifte bij de politie. Het onderzoek wat de politie startte leidde naar een 37-jarige Vlissinger. De man verscheen donderdagmorgen op het politiebureau in Vlissingen. De 37-jarige man heeft een verklaring afgelegd, in deze verklaring bekende hij dat hij de wethouder opzettelijk had beledigd.

- Advertentie -

De 37-jarige Vlissinger heeft van de officier van Justitie een dagvaarding kegregen. Hij mag zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden. Hierna mocht de man het politiebureau weer verlaten.

- Advertentie -
Vorig artikel27 Roemenen melden zich op het politiebureau na bezorgdheid over salaris
Volgend artikelBrandweer Oost-Souburg zoekt nieuwe vrijwilligers
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.