Vlissingse wethouder beledigd, dader binnenkort voor de rechter

VLISSINGEN – De politie is een onderzoek gestart na een belediging op Twitter. De belediging was gericht aan de Vlissingse wethouder Stroosnijder.

Afgelopen januari werd de wethouder via Twitter beledigd, hij deed hiervan op 19 januari 2016 aangifte bij de politie. Het onderzoek wat de politie startte leidde naar een 37-jarige Vlissinger. De man verscheen donderdagmorgen op het politiebureau in Vlissingen. De 37-jarige man heeft een verklaring afgelegd, in deze verklaring bekende hij dat hij de wethouder opzettelijk had beledigd.

De 37-jarige Vlissinger heeft van de officier van Justitie een dagvaarding kegregen. Hij mag zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden. Hierna mocht de man het politiebureau weer verlaten.

Vorig artikel27 Roemenen melden zich op het politiebureau na bezorgdheid over salaris
Volgend artikelBrandweer Oost-Souburg zoekt nieuwe vrijwilligers
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier