Brandweer Oost-Souburg zoekt nieuwe vrijwilligers

OOST-SOUBURG – De vrijwillige brandweer in Oost-Souburg aan de Marie Curieweg is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. 20 februari zal er een demonstratie op het Oranjeplein worden gegeven over wat brandweerwerk inhoud.

Brandweerpost Oost-Souburg staat voor veiligheid in onder andere Ritthem, een klein gedeelte van Vlissingen-Oost en Oost-Souburg zelf. Ook is het wel eens voorgekomen dat de vrijwilligers van de brandweerpost Oost-Souburg worden ingezet, om te assisteren bij een brand of ander incident in de omliggende regio.

De gedreven brandweervrijwilligers van de brandweerpost in Oost-Souburg staan 24/7 voor de veiligheid in hun regio naast hun dagelijkse baan. Naast paraatheid en hulpvaardigheid komt het ook aan op groepsbinding en teamspirit.

Woon je binnen een straal van 5 minuten rondom de brandweerkazerne aan de Marie Curieweg (achter het tankstation aan de A58) en heb je interesse? Stuur je sollicitatie naar: HRM@vrzeeland.nl.

Demonstratie brandweer

Op zaterdag 20 februari zal de brandweer van Oost-Souburg een demonstratie geven op het Oranjeplein naast de Jumbo Supermarkt. Volgens de brandweer zal hierbij hun eigen tankautospuit, de 19-4532 worden gebruikt.

Vorig artikelVlissingse wethouder beledigd, dader binnenkort voor de rechter
Volgend artikelFelle autobrand Willem Witsenlaan Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier