Brandweer Oost-Souburg zoekt nieuwe vrijwilligers

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De vrijwillige brandweer in Oost-Souburg aan de Marie Curieweg is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. 20 februari zal er een demonstratie op het Oranjeplein worden gegeven over wat brandweerwerk inhoud.

Brandweerpost Oost-Souburg staat voor veiligheid in onder andere Ritthem, een klein gedeelte van Vlissingen-Oost en Oost-Souburg zelf. Ook is het wel eens voorgekomen dat de vrijwilligers van de brandweerpost Oost-Souburg worden ingezet, om te assisteren bij een brand of ander incident in de omliggende regio.

- Advertentie -

De gedreven brandweervrijwilligers van de brandweerpost in Oost-Souburg staan 24/7 voor de veiligheid in hun regio naast hun dagelijkse baan. Naast paraatheid en hulpvaardigheid komt het ook aan op groepsbinding en teamspirit.

Woon je binnen een straal van 5 minuten rondom de brandweerkazerne aan de Marie Curieweg (achter het tankstation aan de A58) en heb je interesse? Stuur je sollicitatie naar: [email protected].

Demonstratie brandweer

Op zaterdag 20 februari zal de brandweer van Oost-Souburg een demonstratie geven op het Oranjeplein naast de Jumbo Supermarkt. Volgens de brandweer zal hierbij hun eigen tankautospuit, de 19-4532 worden gebruikt.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissingse wethouder beledigd, dader binnenkort voor de rechter
Volgend artikelFelle autobrand Willem Witsenlaan Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.