Rijbewijs Fransman ingevorderd

- Advertentie -

RITTHEM – Vannacht is het rijbewijs van een Fransman ingevorderd nadat hij op de Sloeweg Noord in Ritthem is betrapt op rijden onder invloed.

Agenten zagen een slingerende auto op de Sloeweg Noord en besloten deze te stoppen voor een controle. Na de eerste blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. Op het bureau na ademanalyse bleek dat de man twee maal zoveel op had als de maximale toegestane hoeveelheid met een score van 480 ug/L .

- Advertentie -

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de man kan een dagvaarding met de rechter tegemoet zien.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie pakt vermoedelijke drugsdealer op
Volgend artikelKNMI: Code geel voor zware windstoten
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).