Politie pakt vermoedelijke drugsdealer op

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Gisterenavond heeft het Drugs Overlastteam Walcheren in de omgeving van de Aagje Dekenstraat, de Scheldestraat en de Verkuijl Quakkelaarstraat een actie gehouden.

In dat gebied worden door bewoners veel meldingen gemaakt over drugsdealen en –overlast. Drugsdealers en -kopers zijn in deze wijk vaak op straat actief.

Omstreeks 21.20 uur trekt een 36-jarige Vlissinger in de Verkuijl Quakkelaarstraat door zijn manier van doen de aandacht van het team. Nadat hij is staande gehouden wordt de inhoud van zijn schoudertas gecontroleerd. Daaruit halen agenten een 50-tal pillen amfetamine, een 200-tal gripzakjes opium, amfetaminepoeder, enkele gripzakjes hennep, een flesje met GHB en een weegschaaltje.

Hiermee laadt de man de verdenking op zich dat hij aan het dealen is. Om die reden wordt hij voor het overtreden van de Opiumwet aangehouden. De verdachte is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De man zit nog vast.

Vorig artikelFelle autobrand Willem Witsenlaan Vlissingen
Volgend artikelRijbewijs Fransman ingevorderd
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier