Politie pakt twee verdachten op voor scooterdiefstal

© Foto: Politie Zeeland / Team Walcheren

OOST-SOUBURG – De politie heeft vorige week twee personen aangehouden voor de diefstal van een scooter. Dit liet de politie vanochtend weten via haar Facebook Pagina.

Het slachtoffer had zijn scooter enkele minuten neergezet om er vervolgens achter te komen dat deze was gestolen. Al snel werd duidelijk dat de scooter mogelijk was gestolen door twee mensen die op een feestje waren geweest waar ook het slachtoffer was geweest.

Volgens de politie is op basis van een signalement dat getuigen gaven, een van de twee verdachten in de directe omgeving aangehouden. De andere verdachte werd later in Oost-Souburg aangehouden.

Achter in het politievoertuig biechtte deze verdachte de diefstal van de scooter op. Ook vertelde hij waar hij de scooter had achtergelaten, hij wees de exacte plaats aan. De politie heeft de scooter opgehaald en diezelfde avond nog teruggebracht bij de rechtmatige eigenaar.

Beide verdachten zijn de volgende dag door de politie gehoord. Hierna is het dossier door de politie opgestuurd naar Justitie.

Vorig artikelStoffelijk overschot aangetroffen Gildeweg Vlissingen
Volgend artikelVrouw probeert tweemaal een tas te stelen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier