Politie pakt twee verdachten op voor scooterdiefstal

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft vorige week twee personen aangehouden voor de diefstal van een scooter. Dit liet de politie vanochtend weten via haar Facebook Pagina.

Het slachtoffer had zijn scooter enkele minuten neergezet om er vervolgens achter te komen dat deze was gestolen. Al snel werd duidelijk dat de scooter mogelijk was gestolen door twee mensen die op een feestje waren geweest waar ook het slachtoffer was geweest.

- Advertentie -

Volgens de politie is op basis van een signalement dat getuigen gaven, een van de twee verdachten in de directe omgeving aangehouden. De andere verdachte werd later in Oost-Souburg aangehouden.

Achter in het politievoertuig biechtte deze verdachte de diefstal van de scooter op. Ook vertelde hij waar hij de scooter had achtergelaten, hij wees de exacte plaats aan. De politie heeft de scooter opgehaald en diezelfde avond nog teruggebracht bij de rechtmatige eigenaar.

Beide verdachten zijn de volgende dag door de politie gehoord. Hierna is het dossier door de politie opgestuurd naar Justitie.

- Advertentie -
Vorig artikelStoffelijk overschot aangetroffen Gildeweg Vlissingen
Volgend artikelVrouw probeert tweemaal een tas te stelen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.