Vrouw probeert tweemaal een tas te stelen

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmorgen is een 33-jarige vrouw uit Middelburg aangehouden op de Oostsouburgseweg. Kort daarvoor heeft zij geprobeerd een vrouw in de bus te beroven van haar tas.

Het slachtoffer stapt vanmorgen in Middelburg op de bus om naar haar werk te gaan. Ook de verdachte zit in deze bus. Als deze vrouw in Vlissingen uit wil stappen draait zij plotseling richting haar slachtoffer. Met een flinke duw probeert de verdachte haar tas af te pakken. Doordat haar slachtoffer niet meegeeft verlaat de vrouw vervolgens op de Edisonweg met lege handen de bus.

- ADVERTENTIE -

Kennelijk was de ‘nood’ hoog, want op straat doet zij een hernieuwde poging om een vrouw van haar tas te beroven. Ook dit maal zonder succes.

De inmiddels geïnformeerde politie weet de verdachte op de Oostsouburgseweg te traceren. De vrouw is voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Zij zit nog vast.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier