Drie personen gewond bij ongevallen Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanochtend zijn drie personen gewond geraakt tijdens verschillende ongevallen in Vlissingen.

Om 09.20 uur werd er op de kruising Coosje Buskenstraat met de Spuistraat in Vlissingen iemand door een kraanwagen aangereden. Het slachtoffer is door een ambulanceteam nagekeken. Het is niet bekend of hij vervoerd is naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

Ruim een uur later, rond 10.30 uur is er een fietser gewond geraakt op het fietspad tussen de Willem Klooslaan en de Koudekerkseweg in Vlissingen. Twee ambulanceteams hebben de man onderzocht en met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie heeft de fiets van de man meegenomen, ten tijde van het ongeval werd het verkeer door de politie over één rijbaan geleid.

Om de kruising met de Schaepmanstraat met de Alexander Gogelweg in Vlissingen is vanmorgen nog een fietser gewond geraakt. De fietser, die volgens de politie door een personenauto werd geschept, kreeg geen voorrang van de bestuurder van de personenauto. Het slachtoffer is door een ambulanceteam behandeld en vervolgens voor verder onderzoek naar een ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw probeert tweemaal een tas te stelen
Volgend artikelGaslek in tuin van woning Tramstraat Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.