Gaslek in tuin van woning Tramstraat Koudekerke

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – In een tuin van een woning aan de Tramstraat in Koudekerke is vanmiddag om 14.48 uur een gaslek ontstaan tijdens werkzaamheden.

De beroepsbrandweer uit Middelburg werd met spoed ter plaatse gevraagd. De werkmannen zette direct korte tijd de straat af. Een paar minuten later kwam nutsbedrijf Delta ter plaatse. Zij hebben samen met de brandweer het lek gedicht.

Na ongeveer 15 minuten was het incident meester en kon de brandweer weer vertrekken.

Vorig artikelDrie personen gewond bij ongevallen Vlissingen
Volgend artikelAutomobilist botst frontaal op verkeersbord A58 Oost-Souburg
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier