KNMI waarschuwt voor gladheid

VLISSINGEN – Het KNMI heeft voor vanavond, vannacht en morgenochtend code geel afgegeven in verband met kans op gladheid.

Volgens het KNMI bestaat de kans dat het in heel Nederland plaatselijk glad wordt. In de kust provincies door een enkele winterse bui, later in de rest van het land door bevriezing van natte weggedeelten.

Morgen halverwege de ochtend zal de gladheid snel verdwijnen. De waarschuwing van het KNMI geldt vanaf 22.00 uur tot 10.00 de volgende dag.

Vorig artikelOngeval op Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen
Volgend artikelVlissings verpleeghuis gesloten na uitbraak norovirus
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier