Zoekactie in kanovijver heeft nog geen resultaten opgeleverd

- Advertentie -

VLISSINGEN – De zoekactie in de kanovijver aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen heeft nog niets opgeleverd. Vanmorgen en vanmiddag is in de vijver gezocht naar een vermist persoon.

Volgens de politie zou het gaan om een meerderjarige man, hij zou woensdagavond niet zijn thuisgekomen. De politie startte samen met de familie donderdagavond een grote zoekactie.

- Advertentie -

In het Nollebos vlak bij de kanovijver werd spullen van de man aangetroffen. Het vermoeden bestond dat het lichaam van de man zich in het water bevond. Een politiehelikopter en een speurhond deden mee. Omdat het die donderdagavond niet mogelijk was om in de vijver te gaan zoeken werd de zoekactie gestaakt na enige tijd.

Vanmorgen heeft de brandweer gezocht met sonarapparatuur in de kanovijver. De brandweer dacht toen ‘iets’ op de sonarbeelden te zien. Vanmiddag werd daarom een team van onderwaterzoekers van het Landelijk Team Onderwater Zoeken ingeschakeld. Zij vonden geen lichaam in het water, mogelijk werd via de sonarapparatuur een betonblok hiervoor aangezien. Dat werd namelijk aangetroffen.

het Landelijk Team Onderwater Zoeken is nog tot 18.00 uur doorgegaan met zoeken maar heeft geen lichaam aangetroffen.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelZoekactie naar vermiste gaat verder in Nollebos
Volgend artikelVrouw brengt twee luchtdruk pistolen naar politiebureau
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.