Vrouw brengt twee luchtdruk pistolen naar politiebureau

- Advertentie -

VLISSINGEN – Van de week verscheen er een vrouw aan de balie van het politiebureau in Vlissingen die twee luchtdruk pistolen kwam inleveren.

De vrouw verklaarde dat de pistolen van een toneelvereniging waren maar nu niet meer werden gebruikt. De wapens zijn door een medewerkster in ontvangst genomen. De twee pistolen zullen worden vernietigd.

- Advertentie -

“Dergelijke luchtdruk wapens zijn nauwelijks van echte vuurwapens te onderscheiden.” Aldus de politie. De wapens kunnen in de verkeerde handen makkelijk gebruikt worden voor criminele activiteiten zoals bijvoorbeeld straatroven of overvallen. Heeft u ook nog dergelijke wapens in huis en wilt u er vanaf dan kunt u ze altijd in komen leveren op een politiebureau in uw omgeving.

- Advertentie -
Vorig artikelZoekactie in kanovijver heeft nog geen resultaten opgeleverd
Volgend artikelTaxichauffeur aangehouden wegens poging zware mishandeling
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.