Vrouw brengt twee luchtdruk pistolen naar politiebureau

© Foto: Politie Zeeland team Walcheren
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Van de week verscheen er een vrouw aan de balie van het politiebureau in Vlissingen die twee luchtdruk pistolen kwam inleveren.

De vrouw verklaarde dat de pistolen van een toneelvereniging waren maar nu niet meer werden gebruikt. De wapens zijn door een medewerkster in ontvangst genomen. De twee pistolen zullen worden vernietigd.

- ADVERTENTIE -

“Dergelijke luchtdruk wapens zijn nauwelijks van echte vuurwapens te onderscheiden.” Aldus de politie. De wapens kunnen in de verkeerde handen makkelijk gebruikt worden voor criminele activiteiten zoals bijvoorbeeld straatroven of overvallen. Heeft u ook nog dergelijke wapens in huis en wilt u er vanaf dan kunt u ze altijd in komen leveren op een politiebureau in uw omgeving.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier