Wederom zoekactie naar vermiste man

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vandaag heeft de politie wederom in de kanovijver gezocht naar de man die sinds vorige week woensdag werd vermist.

Donderdagavond werd er in het Nollebos en omgeving een zoekactie opgestart omdat er sinds woensdag een meerderjarige man vermist was. Zijn spullen werden in het bos vlak bij de kanovijver gevonden.

- Advertentie -

Vrijdagochtend startte de brandweer met doorzoeken van de vijver met sonarapparatuur. Op de beelden zag de brandweer ‘iets’ dat leek op een lichaam. Later in de middag zijn onderzoekers van het Team Onderwater Zoeken gestart met het zoeken op die plaats, zij troffen niets aan.

Zondag heeft de brandweer samen met Reddingshonden Werkgroep Zeeland (RHWZ) op het water gezocht. 2 honden gaven bij de zoekactie een positieve reactie op dezelfde locatie waar ook de sonarbeelden en object hadden weergegeven.

Na aanleiding van deze resultaten heeft de politie met dreglijnen het vijvertje afgezocht en geprobeerd met honden te zoeken. Deze zoekactie leverde niks op.

Morgen gaat de politie wederom zoeken en ditmaal dan met sonar.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelMan achtervolgt ex-vriendin, politie zoekt getuigen
Volgend artikelRapid Responder rukt met spoed uit voor gevallen man
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).