Man achtervolgt ex-vriendin, politie zoekt getuigen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een opzettelijke aanrijding gepleegd op zondag 28 februari 2016 tussen 02.00 en 02.30 uur. Dat zou zijn gebeurd voor het Ziekenhuis in Vlissingen op de Koudekerkseweg.

Op dat tijdstip reed een vrouw met een familielid op die weg. Ze werd achterna gezeten door haar ex-vriend. De vrouwen in die auto waren bang en wilden naar het politiebureau rijden. Maar de ex-vriend zou haar daar de weg afgesneden hebben zodat ze niet verder kon.

- Advertentie -

Terwijl ze daar stilstond zou de verdachte enkele malen met zijn auto tegen haar auto aangereden zijn. Meteen daarna is hij vertrokken. De dames zijn doorgereden naar het politiebureau en hebben daar aangifte gedaan.

De recherche is een onderzoek gestart. Het onderzoeksteam wil graag getuigen spreken van hetgeen er gebeurd is voor het ziekenhuis. Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of via het nummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan: 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser gewond na aanrijding met auto
Volgend artikelWederom zoekactie naar vermiste man
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.