Politie sluit deel van Nollebos in verband met nieuwe zoekactie

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is vanochtend opnieuw gestart met een zoekactie in het Nollebos in Vlissingen. Hierbij zijn bepaalde delen van het bos afgesloten.

De politie is op zoek naar de sinds 25 februari vermiste Robbert Ziga uit Vlissingen. Er zouden speurhonden van de Landelijke Eenheid zijn ingezet.

- Advertentie -

Vorige week zijn meerdere zoekactie uitgevoerd in de aangrenzende kanovijver nadat de auto en enkele persoonlijke spullen van Ziga waren gevonden. De brandweer werd onder andere ingezet om te zoeken met sonarapparatuur.

De tactische recherche en de technische recherche zijn ook ter plaatse. Tot nu toe heeft de zoekactie nog geen resultaat opgeleverd.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelOngeval op kruising A58
Volgend artikelNollebos weer vrijgegeven na zoekactie met speurhonden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.