Nollebos weer vrijgegeven na zoekactie met speurhonden

Reddingshonden werkgroep Zeeland (RHWZ) zocht vorige week ook mee © Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De zoekactie die vanochtend plaatsvond in het Nollebos in Vlissingen naar de vermiste Robert Ziga (32) is beëindigd.

Het Nollebos werd vanochtend en vanmiddag met speurhonden van de Landelijke Eenheid van de politie afgezocht. Ook de tactische recherche en de technische recherche waren bij de zoekactie aanwezig, zij hebben in het bos een mogelijk spoor veiliggesteld. Ten tijde van de zoekactie waren verschillende paden en bospercelen afgesloten door de politie.

De sinds 25 februari vermiste Robert Ziga is nog altijd spoorloos. Vorige week vond de politie na een tip van de familie van Ziga persoonlijke spullen en kleren van de Vlissinger vlakbij de Kanovijver. De volgende dag startte de brandweer met een uitgebreide zoekactie in de vijver met sonarapparatuur.

In de dagen die volgenden zochten onderzoekers van het Landelijke Team Onderwater Zoeken ook in de vijver. Zij hebben met sonar en dreglijnen de vijver opnieuw doorzocht, dit leverde echter niets op.

Rond 13.00 uur werden de afgesloten gedeelten in het Nollebos weer vrijgegeven. Rond 14.00 uur werd de zoekactie zelf beëindigd. Het is nog onduidelijk wanneer de zoekactie naar Ziga verder gaat.

Zie ook:

Vorig artikelPolitie sluit deel van Nollebos in verband met nieuwe zoekactie
Volgend artikelOngeval bij bushalte Paul Krugerstraat Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier