Nollebos weer vrijgegeven na zoekactie met speurhonden

- Advertentie -

VLISSINGEN – De zoekactie die vanochtend plaatsvond in het Nollebos in Vlissingen naar de vermiste Robert Ziga (32) is beëindigd.

Het Nollebos werd vanochtend en vanmiddag met speurhonden van de Landelijke Eenheid van de politie afgezocht. Ook de tactische recherche en de technische recherche waren bij de zoekactie aanwezig, zij hebben in het bos een mogelijk spoor veiliggesteld. Ten tijde van de zoekactie waren verschillende paden en bospercelen afgesloten door de politie.

- Advertentie -

De sinds 25 februari vermiste Robert Ziga is nog altijd spoorloos. Vorige week vond de politie na een tip van de familie van Ziga persoonlijke spullen en kleren van de Vlissinger vlakbij de Kanovijver. De volgende dag startte de brandweer met een uitgebreide zoekactie in de vijver met sonarapparatuur.

In de dagen die volgenden zochten onderzoekers van het Landelijke Team Onderwater Zoeken ook in de vijver. Zij hebben met sonar en dreglijnen de vijver opnieuw doorzocht, dit leverde echter niets op.

Rond 13.00 uur werden de afgesloten gedeelten in het Nollebos weer vrijgegeven. Rond 14.00 uur werd de zoekactie zelf beëindigd. Het is nog onduidelijk wanneer de zoekactie naar Ziga verder gaat.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie sluit deel van Nollebos in verband met nieuwe zoekactie
Volgend artikelOngeval bij bushalte Paul Krugerstraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.