Storing 112-alarmnummer volledig opgelost

- Advertentie -

VLISSINGEN – De storing met het alarmnummer 112 in regio’s Midden- en West-Brabant zijn verholpen. Dit laat de Veiligheidsregio Zeeland zojuist weten.

In eerste instantie werd gemeld dat de storing in Zeeland en West-Brabant was. Later werd bekend gemaakt dat de storing de regio’s Midden- en West-Brabant trof.

- Advertentie -

Alle 112-meldingen vanuit Midden- en West-Brabant doorgezet naar de meldkamer in Middelburg. Dit ging conform volgens de reguliere procedures.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland waren er centralisten vanuit Midden- en West-Brabant aanwezig op de meldkamer in Middelburg om meldingen van die regio aan te nemen en af te handelen.

- Advertentie -
Vorig artikelKeersluisbrug afgesloten door storing
Volgend artikelZwemtrainer die meisjes fotografeerde aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.