Zwemtrainer die meisjes fotografeerde aangehouden

VLISSINGEN – Dinsdagmiddag is de 22-jarige zwemtrainer uit Middelburg aangehouden door de politie. Hij wordt ervan verdacht stiekem foto’s te hebben gemaakt van minderjarige meisjes die zich aan het omkleden waren in kleedhokjes in het zwembad.

De verdachte heeft bij de politie een verklaring afgelegd en is hierna, op last van de Officier van Justitie, weer in vrijheid gesteld. Op de in beslag genomen computer en telefoon van de verdachte is, buiten de reeds bekende foto’s, geen ander belastend materiaal aangetroffen.

Ook is uit het onderzoek niet gebleken dat de man de foto’s verder heeft verspreid. In totaal hebben vijf ouders aangifte gedaan. De zwemtrainer zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

Zie ook:

Vorig artikelStoring 112-alarmnummer volledig opgelost
Volgend artikelScootmobiel aangereden, bestuurder gewond
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier