Zwemtrainer die meisjes fotografeerde aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – Dinsdagmiddag is de 22-jarige zwemtrainer uit Middelburg aangehouden door de politie. Hij wordt ervan verdacht stiekem foto’s te hebben gemaakt van minderjarige meisjes die zich aan het omkleden waren in kleedhokjes in het zwembad.

De verdachte heeft bij de politie een verklaring afgelegd en is hierna, op last van de Officier van Justitie, weer in vrijheid gesteld. Op de in beslag genomen computer en telefoon van de verdachte is, buiten de reeds bekende foto’s, geen ander belastend materiaal aangetroffen.

- Advertentie -

Ook is uit het onderzoek niet gebleken dat de man de foto’s verder heeft verspreid. In totaal hebben vijf ouders aangifte gedaan. De zwemtrainer zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelStoring 112-alarmnummer volledig opgelost
Volgend artikelScootmobiel aangereden, bestuurder gewond
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.