Vrachtwagenchauffeur aangehouden na opzettelijk aanrijden personenauto

VLISSINGEN – Vanmorgen is een 46-jarige Vlissinger aangehouden nadat deze met zijn vrachtwagen opzettelijk tegen een geparkeerde personenauto is aangereden in de Verholen Vliet.

De man raakt kennelijk geïrriteerd over een versperde doorgang naar zijn loods door een tijdelijk geparkeerde personenauto van een garagebedrijf. De eigenaar van het bedrijf is op dat moment bezig om ruimte te maken in de werkplaats. Hiervoor moest hij een voertuig tijdelijk uit de werkplaats rijden om een ander voertuig naar binnen te rijden.

Terwijl hij daarmee bezig is komt de verdachte met zijn vrachtwagen aanrijden. Deze stopt, overziet de situatie en rijdt vervolgens zonder vaart te minderen tegen de personenauto die zwaar beschadigd dwars op de weg terechtkomt. Ook een tweede personenauto is door deze actie beschadigd.

De garage-eigenaar heeft de politie gebeld en de vrachtwagenchauffeur is aangehouden. Tussen beide mannen botert het al langere tijd niet. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij zit nog vast.

Vorig artikelOlievat aangezien voor explosief Tweede Wereldoorlog
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen van dodelijk ongeval met fietser
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

  1. Zal de politie eindelijk eens wat doen aan die mongool!? en dan bedoel ik de meneer met de vrachtwagen. Iedereen het leven zuur maken en justitie houdt hem maar de hand boven het hoofd! iedereen weet toch dat hij een snitch is!
    Een gezin kapot maken! en de politie zegt maar ja en amen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier