Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval met fietser

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op donderdag 26 februari 2015. Enkele dagen na de val van haar fiets is de 68-jarige vrouw aan haar verwondingen overleden.

Het ongeval vond plaats rond 17.15 uur op de Badhuisstraat net voor de kruising met de Paul Krugerstraat. De vrouw viel van haar fiets en raakte ernstig gewond. Enkele dagen na het ongeval is zij aan haar verwondingen overleden. Direct na het ongeval heeft de politie een onderzoek naar de toedracht ingesteld.  Uit dit onderzoek kan de exacte oorzaak van de val niet worden vastgesteld.

- Advertentie -

De politie heeft vorig jaar met diverse getuigen gesproken waaronder een bestuurder van een kleine grijze auto, die geparkeerd stond ter hoogte van het ongeval. Wij zijn specifiek op zoek naar de bestuurder van de kleine grijze auto. De man zat hierin samen met een vrouw. Mogelijk waren zij net bij de apotheek geweest. De politie wil graag nogmaals met hen in contact komen.

Verder zijn wij opzoek naar getuigen die wij nog niet eerder hebben gesproken of mensen die nieuwe informatie hebben over dit ongeval. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelVrachtwagenchauffeur aangehouden na opzettelijk aanrijden personenauto
Volgend artikelMannen met inbrekerswerktuig aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.