Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval met fietser

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op donderdag 26 februari 2015. Enkele dagen na de val van haar fiets is de 68-jarige vrouw aan haar verwondingen overleden.

Het ongeval vond plaats rond 17.15 uur op de Badhuisstraat net voor de kruising met de Paul Krugerstraat. De vrouw viel van haar fiets en raakte ernstig gewond. Enkele dagen na het ongeval is zij aan haar verwondingen overleden. Direct na het ongeval heeft de politie een onderzoek naar de toedracht ingesteld.  Uit dit onderzoek kan de exacte oorzaak van de val niet worden vastgesteld.

De politie heeft vorig jaar met diverse getuigen gesproken waaronder een bestuurder van een kleine grijze auto, die geparkeerd stond ter hoogte van het ongeval. Wij zijn specifiek op zoek naar de bestuurder van de kleine grijze auto. De man zat hierin samen met een vrouw. Mogelijk waren zij net bij de apotheek geweest. De politie wil graag nogmaals met hen in contact komen.

Verder zijn wij opzoek naar getuigen die wij nog niet eerder hebben gesproken of mensen die nieuwe informatie hebben over dit ongeval. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:

Vorig artikelVrachtwagenchauffeur aangehouden na opzettelijk aanrijden personenauto
Volgend artikelMannen met inbrekerswerktuig aangehouden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier