Mannen met inbrekerswerktuig aangehouden

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 49-jarige man uit Rotterdam en een 47-jarige man (woonplaats onbekend) zijn zaterdagavond 19 maart aangehouden. 

Een agent zag in zijn vrije tijd dat de twee mannen zich verdacht gedroegen rondom een woning in de Wilhelmina Druckerlaan. Hij hield de mannen in de gaten en toen hij ze zag wegrijden in een auto ging hij er achteraan. Ondertussen waarschuwde hij zijn dienstdoende collega’s.

- Advertentie -

In de Schuitvaartstraat werd het duo gearresteerd. Bij verder onderzoek bleek het tweetal diverse inbrekerswerktuigen bij zich te hebben waaronder schroevendraaiers en een handlamp. Ook had de 49-jarige man een busje pepperspray op zak.

De mannen zijn ingesloten voor verhoor.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt getuigen van dodelijk ongeval met fietser
Volgend artikelVijf personeelsleden van Loodswezen naar ziekenhuis
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).