Mannen met inbrekerswerktuig aangehouden

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een 49-jarige man uit Rotterdam en een 47-jarige man (woonplaats onbekend) zijn zaterdagavond 19 maart aangehouden. 

Een agent zag in zijn vrije tijd dat de twee mannen zich verdacht gedroegen rondom een woning in de Wilhelmina Druckerlaan. Hij hield de mannen in de gaten en toen hij ze zag wegrijden in een auto ging hij er achteraan. Ondertussen waarschuwde hij zijn dienstdoende collega’s.

- ADVERTENTIE -

In de Schuitvaartstraat werd het duo gearresteerd. Bij verder onderzoek bleek het tweetal diverse inbrekerswerktuigen bij zich te hebben waaronder schroevendraaiers en een handlamp. Ook had de 49-jarige man een busje pepperspray op zak.

De mannen zijn ingesloten voor verhoor.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier