Lichaam Kanovijver vanmiddag geborgen

© Foto: Frans Bosscha

VLISSINGEN – Rond 16.45 uur is het stoffelijk overschot dat vanmiddag werd gevonden in het water nabij restaurant de Kanovijver in Vlissingen geborgen.

Volgens een woordvoerder van de politie trof een voorbijganger het levenloze lichaam rond 13.05 aan bij de steiger met waterfietsen in de Kanovijver.

Na de vondst werd de omgeving ruim afgezet en werden onder andere duikers van de brandweer opgeroepen om het stoffelijk overschot uit het water te halen.

Het lichaam werd door de technische recherche  en een GGD-arts onderzocht. Omstreeks 16.45 uur werd het lichaam naar een mortuarium in Goes gebracht. In het mortuarium zal onderzocht worden waaraan de persoon is overleden. Ook zal geprobeerd worden het stoffelijk overschot te identificeren.

Volgens de politie is het stoffelijk overschot vermoedelijk van de sinds een maand vermiste Robert Ziga (32). “Op voorhand is de familie van de vermiste Ziga voorbereid dat hun vermiste familielid mogelijk gevonden is”, aldus een woordvoerder van de politie.

Zie ook:

Vorig artikelLichaam gevonden in Kanovijver, vermoedelijk vermiste Robert
Volgend artikelMan geopereerd na mishandeling in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier