Man geopereerd na mishandeling in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling afgelopen woensdag plaatsvond in de Van Der Helstlaan in Vlissingen.

Een 69-jarige man werd dusdanig mishandeld dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht. In het ziekenhuis is de man aan zijn verwondingen geopereerd.

- Advertentie -

Het 69-jarige slachtoffer liep in de Van Der Helstlaan ter hoogte van de voetbalvelden van V.C. Vlissingen zijn honden uit te laten. Uit het niets verscheen er een persoon die de 69-jarige Vlissinger een hele harde klap in het gezicht gaf. Het slachtoffer viel hierdoor in een tuin. Toen hij weer op kon krabbelen was de onbekende persoon weer net zo snel verdwenen als hij was aangekomen. De man hield diverse botbreuken en oogletsel over aan de mishandeling.

Het slachtoffer heeft geen beschrijving kunnen geven van de persoon die hem heeft geslagen die woensdagavond om ongeveer 22.30 uur. Daarom zijn we op zoek naar meer informatie en we hopen dat u die kunt geven. Wanneer u informatie hebt die mogelijk verband houdt met deze mishandeling, wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook binnenlopen op het politiebureau in Vlissingen als u uw informatie persoonlijk wilt delen.

- Advertentie -
Vorig artikelLichaam Kanovijver vanmiddag geborgen
Volgend artikelGevonden stoffelijk overschot inderdaad van vermiste Robert Ziga
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.