Lichaam gevonden in Kanovijver, vermoedelijk vermiste Robert

- Advertentie -

VLISSINGEN – Omstreeks 13.30 uur is er in de kanovijver in Vlissingen een lichaam gevonden, dit bevestigd de politie.

Volgens een woordvoerder gaat het vermoedelijk om de sinds 25 februari vermiste Robert Ziga uit Vlissingen. Sindsdien zijn er verschillende zoekacties geweest, onder andere met speurhonden en sonar. Dit leverde echter niets op.

- Advertentie -

De omgeving is ruimschoots afgezet. De forensische opsporing van de politie doet onderzoek in en rond de plaats waar het lichaam is gevonden. De omgeving en de vindplaats van het lichaam zijn inmiddels door onderzoekers van de politie gefotografeerd.

Ook de brandweer is gearriveerd. Duikers van de brandweer gaan het water in om het stoffelijk overschot te bergen. De vindplaats is afgeschermd. Inmiddels is het lichaam uit het water en zal naar een mortuarium worden gebracht. Hier kan de identiteit worden vastgesteld.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brand in oude gymzaal
Volgend artikelLichaam Kanovijver vanmiddag geborgen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.