Lichaam gevonden in Kanovijver, vermoedelijk vermiste Robert

© Foto: Youri Bodbijl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Omstreeks 13.30 uur is er in de kanovijver in Vlissingen een lichaam gevonden, dit bevestigd de politie.

Volgens een woordvoerder gaat het vermoedelijk om de sinds 25 februari vermiste Robert Ziga uit Vlissingen. Sindsdien zijn er verschillende zoekacties geweest, onder andere met speurhonden en sonar. Dit leverde echter niets op.

- ADVERTENTIE -

De omgeving is ruimschoots afgezet. De forensische opsporing van de politie doet onderzoek in en rond de plaats waar het lichaam is gevonden. De omgeving en de vindplaats van het lichaam zijn inmiddels door onderzoekers van de politie gefotografeerd.

Ook de brandweer is gearriveerd. Duikers van de brandweer gaan het water in om het stoffelijk overschot te bergen. De vindplaats is afgeschermd. Inmiddels is het lichaam uit het water en zal naar een mortuarium worden gebracht. Hier kan de identiteit worden vastgesteld.

Zie ook:

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier