Politie sust woede na parkeerboetes bij sporthal Baskensburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagavond heeft de politie moeten ingrijpen nadat er onenigheid was ontstaan over parkeerboetes bij sporthal Baskensburg.

De parkeerwachten van de Gemeente Vlissingen zagen dat meerdere auto’s de in/uitrit van de parkeerplaats bij de sporthal blokkeerden. Hierop hebben de parkeerwachters boetes uitgedeeld aan de auto’s die verkeerd geparkeerd stonden.

- Advertentie -

Zo’n 400 supporters waren in de sporthal aanwezig vanwege een zaalvoetbalwedstrijd die daar gespeeld werd. Na afloop van de wedstrijd in de sporthal kwamen een aantal supporters erachter dat ze een boete hadden gekregen. Hierbij liepen de gemoederen hoog op.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn meerdere personen in bedwang gehouden door stewards en politieagenten. Uiteindelijk zijn alle verkeerd geparkeerde auto’s verplaatst. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelMan aangehouden na mishandeling in café
Volgend artikelBrandweer hijst patiënt uit appartement
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).