Brandweer hijst patiënt uit appartement

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Zaterdagavond is de brandweer uitgerukt voor een til assistentie aan de Leeghwaterstraat in Vlissingen.

Om 19.50 uur werd een ambulance met spoed naar de Leeghwaterstraat gestuurd voor een medische noodsituatie. Toen het ambulancepersoneel ter plaatse was bleek al snel dat de patiënt met spoed naar het ziekenhuis moest maar niet op een gewone manier naar beneden kon.

- ADVERTENTIE -

Daarom werd om 20.05 uur de hoogwerker van brandweer Vlissingen  met spoed naar het adres gestuurd om de patiënt veilig naar beneden te brengen. Binnen enkele minuten waren de brandweermannen ter plaatse en hebben met behulp van de hoogwerker de patiënt naar beneden gebracht.

De patiënt is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier