Man aangehouden na mishandeling in café

@ Foto: Cornelis van der Jagt
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vrijdagavond is in de van Coehoorngracht in Vlissingen een man aangehouden na aanleiding van een mishandeling in een café waarbij een man gewond raakte. 

Rond 20.00 uur kwam er een melding binnen van mishandeling in een café in Vlissingen. Eenmaal ter plaatse troffen agenten een man aan met bloed op z’n gezicht. Deze man zou even buiten bewustzijn zijn geweest nadat deze is geslagen. De man is afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

- ADVERTENTIE -

De politie heeft getuigen gehoord en ook een aangifte opgenomen van een 33-jarige Vlissingse die ook mishandeld zou zijn .

Na aanleiding van dit onderzoek kwam een 42-jarige verdachte naar voren die om 20.50 in de van Coehoorngracht is aangehouden door agenten. De verdachte is ingesloten in Torentijd. De man is vanmorgen verhoord en heeft te horen gekregen dat hij voorlopig nog vast zal zitten.

Zie ook: 

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier