Man aangehouden na mishandeling in café

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagavond is in de van Coehoorngracht in Vlissingen een man aangehouden na aanleiding van een mishandeling in een café waarbij een man gewond raakte. 

Rond 20.00 uur kwam er een melding binnen van mishandeling in een café in Vlissingen. Eenmaal ter plaatse troffen agenten een man aan met bloed op z’n gezicht. Deze man zou even buiten bewustzijn zijn geweest nadat deze is geslagen. De man is afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

- Advertentie -

De politie heeft getuigen gehoord en ook een aangifte opgenomen van een 33-jarige Vlissingse die ook mishandeld zou zijn .

Na aanleiding van dit onderzoek kwam een 42-jarige verdachte naar voren die om 20.50 in de van Coehoorngracht is aangehouden door agenten. De verdachte is ingesloten in Torentijd. De man is vanmorgen verhoord en heeft te horen gekregen dat hij voorlopig nog vast zal zitten.

Zie ook: 

- Advertentie -
Vorig artikelReddingsactie voor potvissen
Volgend artikelPolitie sust woede na parkeerboetes bij sporthal Baskensburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).