Ruziënde man vermoedelijk onder invloed van drug of medicijnen

VLISSINGEN – Een 27-jarige man uit Roosendaal is maandagavond om ongeveer 18.00 uur aangehouden omdat hij zijn auto had bestuurd terwijl hij vermoedelijk onder invloed was.

Even tevoren kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat een man en een vrouw hevig ruzie aan het maken waren in een geparkeerde auto. De man zou trappen hebben gegeven binnen in de auto en ook tegen zijn auto aan hebben geschopt. Het voertuig werd door agenten aangetroffen op de Edisonweg in Vlissingen. Een van de ruiten was vernield en de man ging door het lint toen hij de agenten zag.

Omdat de agenten aan lichamelijke reacties van de man zagen dat hij mogelijk onder invloed was van drugs of medicijnen hebben ze hem aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Door een arts is bloed van de man afgenomen, dat wordt onderzocht op drugs en/of medicijnen. In de tussentijd beledigde en bedreigde hij de agenten. Zij hebben daar aangifte van gedaan. De man is in verzekering gesteld.

Vorig artikelJongeman beroofd, geschopt en geslagen.
Volgend artikelBrandweer rukt uit in verband met stankoverlast
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier