Ruziënde man vermoedelijk onder invloed van drug of medicijnen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 27-jarige man uit Roosendaal is maandagavond om ongeveer 18.00 uur aangehouden omdat hij zijn auto had bestuurd terwijl hij vermoedelijk onder invloed was.

Even tevoren kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat een man en een vrouw hevig ruzie aan het maken waren in een geparkeerde auto. De man zou trappen hebben gegeven binnen in de auto en ook tegen zijn auto aan hebben geschopt. Het voertuig werd door agenten aangetroffen op de Edisonweg in Vlissingen. Een van de ruiten was vernield en de man ging door het lint toen hij de agenten zag.

- Advertentie -

Omdat de agenten aan lichamelijke reacties van de man zagen dat hij mogelijk onder invloed was van drugs of medicijnen hebben ze hem aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Door een arts is bloed van de man afgenomen, dat wordt onderzocht op drugs en/of medicijnen. In de tussentijd beledigde en bedreigde hij de agenten. Zij hebben daar aangifte van gedaan. De man is in verzekering gesteld.

- Advertentie -
Vorig artikelJongeman beroofd, geschopt en geslagen.
Volgend artikelBrandweer rukt uit in verband met stankoverlast
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.