Jongeman beroofd, geschopt en geslagen.

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Zaterdagavond werd op de J.D.P. de Smitstraat een jongeman van een mobiele telefoon en enkele pasjes beroofd.

Het incident gebeurde rond 22.30 uur. Een 18-jarige inwoner uit Etten-Leur, die in Oost-Souburg logeerde, kwam vanuit de richting van de Burgemeester Stemerdinglaan. In de J.D.P. de Smitstraat werd hij plotseling door een man aangevallen. De dader sloeg en schopte de jongeman en eiste geld. Het slachtoffer had geen geld en gaf hem zijn mobiele telefoon en enkele pasjes.

- Advertentie -

De dader sleurde de jongeman richting de Ahornstraat, terwijl hij hem nog een paar keer schopte en sloeg. Het slachtoffer was erg bang. In de Ahornstraat liet de dader het slachtoffer los en ging er vandoor. Aangekomen op het adres waar hij logeerde werd de politie gebeld, die onmiddellijk een onderzoek startte. Zo werd in de omgeving tevergeefs naar de dader gezocht. Van het slachtoffer een aangifte opgenomen. De jongeman had veel pijn en was erg geschrokken. De agenten hebben hem geadviseerd om naar de huisartsenpost te gaan.

Toen de dader het slachtoffer door de J.D.P. de Smitstraat sleurde, kwam er juist een man met een hond uit een van de woningen. Bent u deze man? Neem dan telefonisch contact met de politie op om uw verhaal te vertellen: 0900-8844.

De politie is op zoek naar de dader van deze grove straatroof. Weet u wie deze man is of weet u meer over dit incident. Bel dan met de politie: 0900-8844 (zaaknummer 2016084535). Belt u liever anoniem: 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelFelle brand op balkon van Vlissingse woning
Volgend artikelRuziënde man vermoedelijk onder invloed van drug of medicijnen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).