Politie houdt man aan na vondst 2,5 kilo hennep in woning

© Foto: Politie Zeeland -West-Brabant (archief)

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen maandag een inval gedaan in een woning in het Vlissingse middengebied. In de woning troffen agenten 2,5 kilogram hennep.

De inval werd gedaan naar aanleiding van een onderzoek naar een mogelijk aanwezige hennepkwekerij.

De bewoner van de woning deed na herhaaldelijk aanbellen niet open. De politie heeft daarom een ruitje van de voordeur ingeslagen om toch binnen te komen. De hulpofficier van justitie had namelijk vooraf al toestemming gegeven tot het binnentreden van de woning, indien de deur niet geopend zou worden.

In de woning troffen agenten de nog slaperige bewoner aan. De man had niets gehoord omdat hij met oordoppen aan het slapen was. Hij werd na de vondst van zo’n 2,5 kilogram hennep aangehouden. Hij is overgebracht naar Torentijd.

Vorig artikelBrandweer rukt uit in verband met stankoverlast
Volgend artikelAuto belandt in sloot naast A58 Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier