Auto belandt in sloot naast A58 Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Woensdagmiddag is op de A58 ter hoogte van Oost-Souburg een personenauto in een ondiepe sloot terecht gekomen. Niemand raakte ernstig gewond.

Omstreeks 16.11 uur gebeurde het ongeluk. Een personenauto die richting Middelburg reed raakte, door nog onbekende oorzaak net na de afslag Oost-Souburg/Ritthem van de weg. Het voertuig belandde via de berm in een naastgelegen ondiepe sloot.

Een ter plaatse gekomen ambulanceteam heeft de inzittende van het voertuig onderzocht. Voor zover bekend was er geen sprake van ernstig letsel. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot getrokken.

Vorig artikelPolitie houdt man aan na vondst 2,5 kilo hennep in woning
Volgend artikelBrandweer hijst patiënt uit appartement
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier