Motorrijder gewond na botsing in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een motorrijder en een personenauto, de motorrijder raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur, een motorrijder kwam in botsing met een personenauto op de kruising van de Brouwenaarstraat met de Dokter Friesenstraat in Vlissingen. Naast een ambulanceteam werd ook de brandweer gealarmeerd, dit omdat de motor een vloeistof lekte.

Het ambulanceteam heeft de motorrijder behandeld en meegenomen. De betrokkenen in de personenauto bleven ongedeerd en kwamen met de schrik vrij. Voor zover bekend raakte de motorrijder niet ernstig gewond. Beide voertuigen liepen door de botsing schade op. De politie heeft ter plekke de weg afgezet en het verkeer geregeld.

Vorig artikelRestanten catamaran aangespoeld Vlissingen
Volgend artikelAuto botst op schrikblok van rotonde Sloeweg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier