Motorrijder gewond na botsing in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een motorrijder en een personenauto, de motorrijder raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur, een motorrijder kwam in botsing met een personenauto op de kruising van de Brouwenaarstraat met de Dokter Friesenstraat in Vlissingen. Naast een ambulanceteam werd ook de brandweer gealarmeerd, dit omdat de motor een vloeistof lekte.

- Advertentie -

Het ambulanceteam heeft de motorrijder behandeld en meegenomen. De betrokkenen in de personenauto bleven ongedeerd en kwamen met de schrik vrij. Voor zover bekend raakte de motorrijder niet ernstig gewond. Beide voertuigen liepen door de botsing schade op. De politie heeft ter plekke de weg afgezet en het verkeer geregeld.

- Advertentie -
Vorig artikelRestanten catamaran aangespoeld Vlissingen
Volgend artikelAuto botst op schrikblok van rotonde Sloeweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.