Motorrijder gewond na botsing in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een motorrijder en een personenauto, de motorrijder raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur, een motorrijder kwam in botsing met een personenauto op de kruising van de Brouwenaarstraat met de Dokter Friesenstraat in Vlissingen. Naast een ambulanceteam werd ook de brandweer gealarmeerd, dit omdat de motor een vloeistof lekte.

- ADVERTENTIE -

Het ambulanceteam heeft de motorrijder behandeld en meegenomen. De betrokkenen in de personenauto bleven ongedeerd en kwamen met de schrik vrij. Voor zover bekend raakte de motorrijder niet ernstig gewond. Beide voertuigen liepen door de botsing schade op. De politie heeft ter plekke de weg afgezet en het verkeer geregeld.

- ADVERTENTIE -