Middelbrand met flinke rookontwikkeling

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Maandagavond is de brandweer uitgerukt voor een middelbrand in een loods aan de Eerste Binnenhavenweg in Vlissingen.

Rond 19.35 uur kwam er een melding dat er een brand in een loods zou zijn met flinke rookontwikkeling. Direct werden er twee blusvoertuigen en een hoogwerker met spoed ter plaatse gestuurd en werd er opgeschaald naar een middelbrand.

- ADVERTENTIE -

Eenmaal ter plaatse bleek er brand te zijn in een koelcel. Meteen begon de brandweer met blussen om uitbreiding te voorkomen. Om 20.00 uur kon het sein brand meester worden gegeven waarna er werd nageblust en geventileerd.

Na enige tijd kon de brandweer weer terug naar de post. Hoe de brand is ontstaan en wat er heeft gebrand is niet bekend.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier