Drie verdachten aangehouden tijdens inladen kweekmateriaal

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht na een tip drie verdachten op heterdaad betrapt in de Verkuijl Quakkelaarstraat tijdens het inladen van kweekmateriaal in een busje. 

Een oplettende buurtbewoner ziet de verdachten rond 00.35 uur met goed gevulde vuilniszakken in de straat rondscharrelen en belt de politie. Agenten gaan vervolgens omzichtig naar de opgegeven woning en betrappen de verdachten terwijl deze koolstoffilters aan het inladen zijn.

- Advertentie -

Na hun aanhouding zijn de drie mannen voor verhoor en verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. In het busje trof de politie verder nog potgrond, lampen en plantenresten aan.

Ook doorzocht de politie de verdachte woning. In de woon- en slaapkamer stonden twee grote kweektenten. Hennepresten wijzen erop dat deze ruimtes vermoedelijk zijn gebruikt voor de kweek van hennep.

Inmiddels is alles ontruimd en ter vernietiging aangeboden. De drie verdachten zitten nog vast. Het gaat om twee mannen uit Vlissingen van 21 – en 25-jaar en een 26-jarige man uit Prinsenbeek.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Kans op onweer en gladheid door hagel
Volgend artikelDronken man gooit fietsen in Walstraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.