Dronken man gooit fietsen in Walstraat Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een 24-jarige man aangehouden voor openbare dronkenschap. De man gooide met fietsen naar voorbijgangers.

De melding kwam rond 21.50 uur binnen bij de politie. Het betrof een dronken man die zich agressief gedroeg en met fietsen gooide in de Walstraat in Vlissingen.

Eenmaal ter plaatse troffen de agenten een 24-jarige man aan, welke bijna niet meer op zijn benen kon staan. Toen de agenten de jongeman aanspraken reageerde hij agressief en niet meewerkend. Hierop besloten de agenten om de jongeman aan te houden ter zake openbare dronkenschap, om er voor te zorgen dat de man geen gevaar kon zijn voor zichzelf of anderen.

Onderweg naar het arrestantencomplex Torentijd spuugde de jongeman over zichzelf en de bekleding van de dienstauto. De reinigingskosten worden aan de jongeman in rekening gebracht.

In Torentijd blies de jongeman 3,72 promille. Gezien dit hoge promillage is een arts gekomen om de jongeman te onderzoeken. Deze arts vond de toestand van de jongeman dusdanig zorgwekkend dat hij ter observatie moest worden overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Vorig artikelDrie verdachten aangehouden tijdens inladen kweekmateriaal
Volgend artikelMan door onbekende oorzaak gewond in Badhuisstraat Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier