Dronken man gooit fietsen in Walstraat Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een 24-jarige man aangehouden voor openbare dronkenschap. De man gooide met fietsen naar voorbijgangers.

De melding kwam rond 21.50 uur binnen bij de politie. Het betrof een dronken man die zich agressief gedroeg en met fietsen gooide in de Walstraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Eenmaal ter plaatse troffen de agenten een 24-jarige man aan, welke bijna niet meer op zijn benen kon staan. Toen de agenten de jongeman aanspraken reageerde hij agressief en niet meewerkend. Hierop besloten de agenten om de jongeman aan te houden ter zake openbare dronkenschap, om er voor te zorgen dat de man geen gevaar kon zijn voor zichzelf of anderen.

Onderweg naar het arrestantencomplex Torentijd spuugde de jongeman over zichzelf en de bekleding van de dienstauto. De reinigingskosten worden aan de jongeman in rekening gebracht.

In Torentijd blies de jongeman 3,72 promille. Gezien dit hoge promillage is een arts gekomen om de jongeman te onderzoeken. Deze arts vond de toestand van de jongeman dusdanig zorgwekkend dat hij ter observatie moest worden overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

- Advertentie -
Vorig artikelDrie verdachten aangehouden tijdens inladen kweekmateriaal
Volgend artikelMan door onbekende oorzaak gewond in Badhuisstraat Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.