Mannen aangehouden na poging inbraak in winkelcentrum

- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht zijn twee mannen aangehouden in Papegaaienburg. Zij worden verdacht van poging inbraak bij een tweetal bedrijven.

Een oplettende buurtgenoot meldt omstreeks 02.13 uur dat twee mannen proberen in te breken aan de achterzijde van enkele winkels.

- Advertentie -

Bij aankomst op de opgegeven plek treffen opgeroepen agenten het tweetal aan. Deze nemen echter geen afwachtende houding aan en rennen weg met achterlating van een rugzak met inbrekerswerktuig.

Na een korte achtervolging zijn beiden in de kraag gevat. De mannen van 19 – en 20 jaar uit Den Haag zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

De technische recherche onderzoekt de rugtas en de braakschade aan de deuren. De verdachten zitten nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelMiddelburger (48) aangehouden voor inbraak in Oost-Souburg
Volgend artikelTien Zeeuwen doen aangifte van identiteitsfraude
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.