Twee mannen aangehouden na beroving pizzabezorger

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdagavond is in de Glacisstraat een pizzabezorger door twee bekenden van hem van geld beroofd.

Het slachtoffer kwam rond 18.50 uur naar het politiebureau in Vlissingen en deed aangifte van de beroving. Het gaat om een 23-jarige inwoner uit Vlissingen. Hij was rond 18.15 uur in de Glacisstraat door het tweetal geslagen en daarna van zijn geld beroofd.

- Advertentie -

Terwijl de man aangifte deed, meldden twee mannen zich telefonisch bij de politiemeldkamer. Ze vertelden dat ze in een woning aan de Wijenburg zaten. Agenten gingen naar deze woning en hield het tweetal rond 20.30 uur aan. Het gaat om twee inwoners (25 en 27 jaar) uit Vlissingen. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De politie onderzoek het incident. De twee verdachten zijn donderdagmorgen verhoord en kregen te horen dat ze voorlopig vast blijven zitten.

- Advertentie -
Vorig artikelTien Zeeuwen doen aangifte van identiteitsfraude
Volgend artikelVrouw mishandelt beveiligingsmedewerkster
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.