Twee mannen aangehouden na beroving pizzabezorger

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Woensdagavond is in de Glacisstraat een pizzabezorger door twee bekenden van hem van geld beroofd.

Het slachtoffer kwam rond 18.50 uur naar het politiebureau in Vlissingen en deed aangifte van de beroving. Het gaat om een 23-jarige inwoner uit Vlissingen. Hij was rond 18.15 uur in de Glacisstraat door het tweetal geslagen en daarna van zijn geld beroofd.

Terwijl de man aangifte deed, meldden twee mannen zich telefonisch bij de politiemeldkamer. Ze vertelden dat ze in een woning aan de Wijenburg zaten. Agenten gingen naar deze woning en hield het tweetal rond 20.30 uur aan. Het gaat om twee inwoners (25 en 27 jaar) uit Vlissingen. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De politie onderzoek het incident. De twee verdachten zijn donderdagmorgen verhoord en kregen te horen dat ze voorlopig vast blijven zitten.

Vorig artikelTien Zeeuwen doen aangifte van identiteitsfraude
Volgend artikelVrouw mishandelt beveiligingsmedewerkster
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier